Info voor evenementen

Wilt u dat wij op uw festival onze heerlijke falafel serveren? Of onze huisgerolde loempia’s? Of iets anders?

Uiteraard is dit mogelijk! Er is een tweetal mogelijkheden:

1 Afkoop
U koopt voor uw evenement een x aantal gerechten. Deze serveren wij dan op het evenement. Ook is het mogelijk dat u doorgeeft hoeveel gasten er aanwezig zullen zijn. Op basis daarvan berekenen wij een prijs per persoon en serveren wij -voor zover redelijkerwijs voorzienbaar- zoveel gerechten als de buiken van uw gasten kunnen hebben.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij deze dienst bieden vanaf 30 personen tot 3000 personen.

2 Vrije verkoop
Wij kunnen ook onze gerechten op uw evenement verkopen. Voor bestaande relaties en grotere partijen geldt dat wij in overleg tot voorwaarden en eventueel ook afdracht kunnen komen.

Wij vinden het erg leuk om ook op kleinere en/of nieuwe evenementen op basis van verkoop te staan. Helaas is gebleken dat vaak de geschepte verwachtingen niet geheel met de werkelijkheid overeenkwamen.
Een feest met 200 man, waarbij plotseling 10 meter verderop friet wordt verkocht voor €2,-, of een klein evenement waarbij de organisatie gratis eten aanbiedt; een evenement met disproportioneel veel aanbod van eten…. enzovoorts.
Dit soort situaties komen wij helaas veel tegen.

Wij hanteren daarom als voorwaarde dat er een omzetgarantie is. Dit betekent dat als de omzet (inclusief btw, na aftrek van bijvoorbeeld afdracht) lager is dan onderstaande bedragen, het verschil door de organisatie wordt overgemaakt. U ontvangt daarvan dan een factuur.

Periode:
1 oktober tot 1 april
-maandag t/m donderdag: €300,-
-vrijdag, zaterdag, zondag: €400,-

1 april tot 1 oktober
-maandag t/m donderdag: €400,-
-vrijdag, zaterdag, zondag: €500,-